Thuis

Funplay Animation Technology

Funplay Animation Technology

1
Funplay Animation Technology

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2 million-5 million
Export pct : 80% - 90%
Co. van de de ANIMATIEtechnologie van GUANGZHOU FUNPLAY, Ltd is in de vermaakindustrie meer dan 12 jaar geweest. Als het leiden en professionele fabrikant, concentreren wij ons altijd bij zich onderzoek & het ontwikkelen en de productie van de machines van het arcadespel en VR.
 
Wij hebben uitstekend team met inbegrip van R&D-afdeling, productieafdeling, verkoop & op de markt brengende afdeling en naverkoopafdeling. Ons team heeft ervaring in elk aspect van de vermaakzaken – spelselectie, productie, vloerlay-out, marketing, technische ondersteuning en installaties.
 
Als globale leverancier, zijn Onze producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen. Wij hadden onze klanten helpen om 20%-kosten te drukken en zo voordelig mogelijk te blijven.
 
Wij hebben een groot team voor R&D, wat het voor ons mogelijk maken om de producten van de premiekwaliteit te verstrekken dat het mislukkingstarief minder dan 2% is. En wij hebben nieuwe producten op de markt om de twee maanden.
 
Ons bedrijf hangt principe van „Klant aan is Eerste, is de Kwaliteit Prioriteit, is de Innovatie Opperst.“ Onze shomroom behandelt 4500 vierkante meters. Wij heten over de hele wereld kopers van welkom om ons bedrijf te bezoeken of ons voor nadere informatie te contacteren.
Contactgegevens
Funplay Animation Technology
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)