Thuis

Funplay Animation Technology Fabrieksreis

  • lopende band

    Co. van de de Animatietechnologie van Guangzhoufunplay, Ltd is gespecialiseerd in de videomachine van het arcadespel, het vermaakmachine van kinderen, gunball machine, de machines van de kraanklauw, de machine van afkoopspelen, schietend machine, rennend spelmachine, kiddie ritten, basketbalmachines, VR enz. Als professionele fabrikant van de spelmachine, hebben wij uitstekende teams met inbegrip van R&D-afdeling, productieafdeling, verkoop & op de markt brengende afdeling en naverkoopafdeling. Onze teams hebben meer dan 10 jaar ervaringen in de vermaakindustrie. Onze fabriek behandelt 4000 vierkante meters met 70 werknemers. De productiecapaciteit is 500 eenheden per maand.

  • OEM / ODM

    OEM&ODM is beschikbaar voor parnters wereldwijd. Wij hebben een groot R&D-team en 3800㎡ productiegebieden. Als u om het even welke goede ideeën voor de machines van het arcadespel hebt, zullen wij u helpen uw ideeën en projecten in echt en tastbaar iets veranderen.

  • R & D

    Wij hebben een groot team voor R&D, wat het voor ons mogelijk maken om de producten van de premiekwaliteit te verstrekken dat het mislukkingstarief minder dan 2% is. Wij kunnen de één eindediensten van spelsoftware, IC-raad aan cabinent spel aanbieden. Om de twee maanden zullen de nieuwe producten de markt raken. Onze producten hadden een goed reputatie en een krediet niet alleen uit lokale markt en brede markt verkregen.

Contactgegevens
Funplay Animation Technology
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)